Uno

Nu måste jag verkligen skriva ifatt mig här känner jag, inte för att dagens ridning hit och dit är sååå viktig för mig, men det har hänt en hel del spännande! Först och främst var jag bort till Linda med Nicke i Måndags så dom fick hoppa inför Söndag. Det gick mycket bra, men hon fick även känna på varför jag blivit lite osäker. När han kommer i samma läge två gånger och ena gånger tar ett extra så det blir kråkhopp, för att nästa gång gå av stort. Förstår mig inte på honom när det kommer till just det. Men absolut ett godkänt pass, såg som vanligt sådär busenkelt ut! Gillas!
När jag red hem red jag förbi samma kohage som på vägen dit (no shit) men denna gång i trav så kossorna levde om lite, sprang och brötade i skogen. Nicke blev sååå skärrad, aldrig för har jag suttit på en häst som låter som att den försöker spruta eld, sen visste han ju inte om han skulle galoppera bort från dom eller ta fighten och fäkta med frambenen heller.. Blev arg tillslut och vände runt honom så han fick stå och titta på dom en stund, sen kunde han skritt-takta därifrån men iaf. inte kasta sig iväg hahaha. Hade dessutom en öronluva i handen, att hålla i, mer om det senare.
Hemma i stallet väntade Soie för lite filmning och hoppning. Hon är till salu så hjälper till att marknadsföra henne lite. Hon skötte sig också fint, men var inte riktigt så scoopig som sist vi hoppade, när jag fick ge eftergift fram till öronen typ. Men säger det igen, så rolig att sitta på, taggad på vad som än bjuds och försöker vad man än ber om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0