Cervinia Italy

"Tidig julklapp! -Vill ni åka till Cervinia med oss vecka 6? Svara snarast" Från mamma.

Svar: Ja, klappat och klart, älskar mina föräldrar och att dom älskar att resa och att dom bjuder med oss! Halleluja va roligt!!!! Var där senast 2009 med Carro, har knappt åkt något sen dess, bara någon gång/ vinter, noll gånger förra säsongen. Kommer dö lite av längtan, men veckorna går snabbt nu och får vi ingen riktig vinter här så vet jag att jag får snö i massor där iallafall!
Har varit i Alperna väldigt många gånger, när jag var liten bilade vi alltid till St. Anton i Österrike, som sedan byttes ut mot flyg, Italien och Cervinia eller Valtournenche som ligger nedanför men tillhör samma liftsystem. Det är verkligen ett litet paradis på strax över 2000 meters höjd. Med lift tar man sig ända upp på 3883 m, fast då har man även skidat över gränsen till Schweiz, ja alltså ni hör ju.. Går inte att beskriva med ord hur det känns att avsluta en dags skidåkning med att åka från toppen i Zermatt ända ner till hotellen i Cervinia.
Håller alla tummar för bra väder den veckan. Alla år jag vart där har vi varit längst upp åtminstone en gång, förutom när jag skulle "visa upp" underbara Alperna för Carro, då kom vi typ fyra liftar upp, hela veckan. Så dåligt väder var det. Fick tillbaka pengar för liftkorten till och med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0