Everything I ask for

Klippt blev det iallafall! Han kommer vara randig och snygg imorgon, Linda får rida snabbt med andra ord.. Tog fram klippmaskinen ikväll mest för att klippa det sista; insidan bakben och lite av rutan på ryggen för det har stört mig att den "sticker fram" vid manken liksom. Tog några tag och ba: "ööh, behöver klippa allt, fuck me." Sagt och gjort, slöa skär och lite för kort päls för att det ska glida lätt, tycker det verkar lättare att klippa lång päls än ganska nyss klippt päls. Tog en timme och 15 minuter innan det var ok, och då var benen gjorda. Hata slöa skär! Lämnade huvudet helt och det blev svinfult uppe i nacken, men han har luva imorgon som tur är. Och om han får lugnande på mån eller tis vid tandkoll så tänkte jag ta huvudet då, om skären kan tänka sig att samarbeta 10 minuter till, innan jag skickar iväg dom på slipning.
Tvättade bara svansen och benen, går på med lite torrschampo imorgon och knoppar manen, så den kan va smutsig om den vill. Kom på nu att jag glömde fläta svansen. Tycker det är så fint när den är lockig ju..
Elin var lättövertalad till att följa med imorgon så det blir både film och bild! :D Lägger dock bara ut film på resultatmässigt bra rundor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0