I just want one more chance

Heeeej! Jobbat nätter nu igen, därav tyst här. Nicke har varit ute och rört på sig tisdag, onsdag och idag fredag iallafall. Har fortsatt rida ute i skogen och undvikt banan. Imorgon blir det ändring då Mickan kommer och ska piska oss (mig mest säkert.)
I Tisdags blev det bara ett "röra på sig lite iallafall pass." I Onsdags gick jag upp i tid för att hinna galoppera borta vid Riddersberg. Nicke var lat på vägen bort, jättelat, sen när vi väl var förbi vägbommen och han visste vad som komma skulle så ba "släpp mig!!" "Yeeha, jag är en vildhäst!" Jag satt däruppe och bara försökte hänga med lite, helt lealös efter jobbnatt och dagsov. Inga megabockar men en del bytesskruvar. Släppte honom inte alls utan hängde mest bakåtsträvande i tyglarna för att ha lite chans att överleva. Får blir fler varv nästa gång!
Idag fick vi sällis av Emelie och Tora efter att jag försovit mig lite. Red till Kabe och tillbaka bara, lika mycket bytesskruvar idag i galoppen, vet inte vad det är han börjat med faktist. Känns inte som det brukar iallafall, men sålänge han är glad och nöjd så hänger jag med.
Riktigt taggad inför träning imorgon, längesedan sist ju. Mina i stort sett obefintliga ben och magmuskler kommer få skrika av utmattning!

Kommentarer
Postat av: emelie behrmann

vad söta vi är. Är det från när vi båda sattes igång?

2014-11-16 @ 14:49:55
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0