Man on the moon

Ingen ork till bloggen igår. Jobbade morgon, sedan stall, var hemma halv sju och då satte jag mig endast tillrätta i soffan.
Red igår, bort till Riddersberg så jag var där strax efter fyra men eftersom jag ville rida hem innan det var kolsvart så blev det bara typ 15 min i ridhuset. Nysladdat och heelt ensam. Inte fy skam. Hade lätt kunnat rida över en timme. Han var dessutom jättefin att åka på! Galopperade mest, det känns verkligen hur skönt häst tycker det är, befriande på något sätt. Ingen klabb-lera och inte hårdpackad grusväg. Utan underlag som är gjort för dom. Gjorde lite byten i framåtgalopp och länge kortsida, kortade långsida. Lite galopp halt galopp med det gick sådär men när han gjorde det utan att studsa fram i frivilliga bytesserier så avslutade jag med att jogga hem igen. Skymde då och sista biten genom skogen så var det.. rätt mörkt. Men hem tog vi oss!
Började göra iordning lite för morgondagen väl hemma, tvättade skydd och svans iaf. Idag får Nicke vila, så får se hur mycket jag hinner i stallet i eftermiddag men det blir nog ganska många timmar.. Bada? Klippa? Fläta idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0