Paperthin hymn

Blött. Det går rykten om snö inatt, please let it be true! Orkar inte mer regn.
Även om jag och Linda kom överrens om två vilodagar innan JFK (pga. loj häst) så skrittade jag ut idag, inga skydd, ingen sadel, bara ett täcke, en ryttare, en häst och ett träns. Ville inte att han skulle stå still hela dagen efter hoppning helt enkelt. Räknas ju som vila i min bok. Var i stallet kl 9, mockade, matade, red, klippte sista benet och åkte till jobbet 10.25. FAN VA BRA JOBBAT! Hatar att stressa i stallet, lite som att svära i kyrkan faktist.
Men imorgon skulle jag ju slippa stall helt, men se då sjukanmälde sig medryttaren. Kan ju inte hon rå för såklart och Emelie eller någon annan random hippie kan säkert lösa det åt mig. Känner att jag behöver en ledig dag. Planen är att han får gå på tur imorgon igen, trimma ridhus Fredag och ladda batteri med "hel-vila" Lördag, sen nolla 110 och 120 söndag, finemang det blir bra!
Måste även ringa vet. imon för Nicke måste vaccineras nästa vecka plus en liten titt i munnen. Har även bokat Mickan för träning på Lördag nästa vecka, redan taggad!
2007-02-01

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0