Pretty fly

Idag mår man.. Känner mig bakis, vet inte om det räcker för att beskriva tillståndet ens.. Red som sagt för Mickan igår, jobbigt pass för både häst och ryttare. Sån jävla träningsvärk idag och såå svettig igår.
Har ju inte trimmat sådär jätteordentligt på sistone och det märktes. Fick jobba mycket slutor i trav och galopp. Hände knappt något i början och i slutet var dom inte i närheten av vad vi kan. Ska verkligen rida igenom mer inför nästa träningstillfälle även om det känns som om detta var vad jag behövde. Lite uppvaknande. Inte så juste mot Nicke dock, kanske. Efter att han lossnat lite av slutorna och börjat bära sig själv så fick vi testa på bakdelsvändningar till vi gjorde en bra åt varje håll. Detta ska googlas och läsas på om samt göras tills vi båda vet hur man gör!
Avslutade på volten med att korta och länga traven, med bibehållen takt och engagemang. Bara förändra steglängden från mini till max utan att förlora framåtbjudning och utan att han dyker ner och hänger sig i tygeln. Detta ska jag tänka på att göra ute, där man har mer gratisbjudning. Ska även göra allt vi gjorde idag nästa gång vi är i ridhuset och kan spegla oss.
Åkte sedan hem och hade lite bjudning för familjen, Jocke har fyllt år så de var här och grattade, kollade på hockeyn och åt mat. Trevligt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0