Whereabouts unknown


Lång dag idag med! Han gick 110 vid 12 och startade i 120 kl 16.40. Men vi höll modet uppe och hade en del att göra ändå, Linda hade med sig tre hästar. Så tiden gick. Dock hade nog stackars Nicke inte så kul i transporten under tiden..
Sa innan att 110 borde vara plättlätt efter dubbelnolla i 115 förra tävlingen, mycket riktigt bjöd dom på en ny 0+0 runda! Tyvärr lite miss på vägvalet i omhoppningen, men vad gör det, dom kom innanför strecket denna gången! 16 plats av 18 placerade. Mycket fin rytmisk runda.
Bilder från 120, när det väl var dags.. Han var värd alla guldstjärnor i världen på framhoppningen SÅ FIN. Ville bara peka och skrika att "DET DÄR ÄR MIN HÄST, SER NI HUR FIN ELLER!?"
Hehe, lite tur att jag inte gjorde det.. För väl på banan hoppade han fint 1-4 men rev något av dom, minns inte vilket. Sen var det kombination, på exakt samma ställe som i klassen innan. Först stannar han på A, sen hoppar han det super, men hinner stanna på B så Linda nästan flög. Tredje gången gillt, river han in men hoppar iaf. ut. 6-8 felfritt, men sista hindret nummer 9 rev dom. Så summa fel 20 = ute. Men jag ser det positivt! Dom fick gå i mål idag och det enda som var svårt var kombinationen, bra, då vet vi vad vi ska öva på helt enkelt!

Elin står för den eminenta filmen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0