Hej det är Nick klick.

Hmm ja vad har jag inte skrivit hittills..? Red Nicke iförrgår, dressyrade på banan, red igenom LB:1, kändes inte direkt som smör att sitta på, så pessoan var nog ingen hit. Var ganska trälig helt enkelt så lät honom vila igår. Det brukar göra susen, haha!
Red istället både Tora och Nova, Tora åt Emelie på banan, vi hade våra disskussioner, men höger varv gick iaf. bra. Nova och jag hängde med Linda och Hoppsan ut i skogen en sväng. Efter lite mek vid uppsittningen gick det fint! Nova är 4 år gammal och har väl inte varit ute i skogen asmånga gånger så det tog en stund innan jag vågade fatta galopp (den travade lika snabbt som H galopperade ändå.) Men det gick bra att galoppa med.
Idag har bjudit på jobb, följt av en lite tripp in till stan och sedan stall på det. Emelie kom lagom tills jag bara hade ridning kvar så då red vi tillsammans, framskritt ute och sedan lite trim på banan. LB:1 fokus igen. Ska förmodligen rida KM på vissmålen på måndagkväll, därav dressyrtrimmet. Imorgon är vi båda lediga (vi betyder självklart jag och Emelie) så jag ska lägga kamerabatteriet på laddning så får vi se vad morgondagen bjuder på!
Nicke är även anmäld till JFK den 9 november med Linda i sadeln återigen. 110 och 120 blir det då. Blir kul att se dom i 110 för nu borde dom tycka det är lågt ju, efter en nolla i 115 och nästan en hel 120 bana! På fredag väntar även skoning, ska bli spännande att se hur "böldhoven" ser ut då, tre veckor senare!
2011-09-13

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men hur trög (och seg!) är inte jag då! Tänkte också anmäla.. Smartass - knökafullt ju! Blir inget JFK då :( Blööö!

Svar: Jaa dom är verkligen populära!
Offbeat

2014-10-26 @ 21:45:50
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0