Livin' la vida loca

Blidde ente nå tävling idag. Ville såklart, vem vill inte tävla. Men ojuste även om han är helt fräsch. Hade det varit ännu en LB så kanske, eller om vi haft ett lag så jag hade förstört om jag inte åkt. Men nu en LA, med tillhörande skänkelvikning och ryggning som inte gick alls bra sist jag red ordentligt, nej tack.
Istället fick han vila helt igår och idag tog jag, Emelie, Victoria och Nicke en tur neråt Kabe i höstsolen. Travade för att känna hur han kändes och det kändes precis som det ska, så sen galopperade vi en bit på hemvägen. Väldigt lättad känsla från både mig och häst faktist! Skönt som tusan. Imorgon får han en liknande uteritt tillsammans med medryttar-Frida för jag ska till ullared med mamma och väninnor till henne. Sedan på tisdag ska Linda hoppa Nicke på morgonen inför fredagens 115-klass på JFK.
Senast dom hoppade 115 blev det 8 fel. Ett stopp och ett ner, jag har förhoppningar på noll stopp. Sen om han river två eller tre hinder gör faktist inte mig så mycket. Men Linda fyller år så hon önskar sig såklart en vinst!

Kan även meddela att jag tagit tag i mig själv och sålt av/gett bort en massa gammal skit. Det vill säga täcken av alla de slag, trasiga täcken jag ej tänkt laga och täcken jag inte är nöjd med pga. passform och liknande. Fått ca. 600 spänn, det är mycket bättre än att det ska ta plats på loftet! Beställt ett nytt regntäcke med avtagbar hals och har några grejer till jag vill (läs borde) sälja. Får se hur dyrt det blir imorgon på Ge-kås, ska även prova ett par stövlar på kvällen, hoppas dom är för korta för jag har egentligen inte råd, haha! Godernatter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0