My name is golden

Jobb, stall, byta bil, hockey. Så såg dagen idag ut, jobbet flöt förbi, första fyra timmarna står still eftersom man är själv då, sen kommer kollega kl 11, sen slutar man, så känns det fast man går till 14.
I stallet möttes jag och Emelie upp, gjorde först det nödvändiga, mocka och mata, sen red vi. Skrittade och joggade fram ute, sen gick jag in på banan och bara checkade av att gas och broms och rulla på i galopp funkade samt lite byten. Satt som en smäck, nästan.
Tvättade igenom svansen och flätade ihop den och delade upp manen. Han får gå ut och äta frukost som vanligt imorgonbitti så ben och hovtvätt blir då. Avloppet i stallet funkar inte så heldusch är tyvärr inte att tänka på. För kallt att stå ute i snålblåst och regn liskom. Packade ner det vi ska ha med imorgon, väldigt mycket lättare när det bara är häst och inte ryttare att tänka på! Det mesta var redan avputsat by Emelie, thank you very much sista'! Är rätt förväntasfull inför imorgon även om han hoppat rätt lite inför, men han är ju gammal i gemet, eller? Hoppas det går så bra att han får starta 120 på Söndag såklart, den som lever får se! :)

Enda 115-tävlingsklassen jag ridit i mitt liv. Linda och Nicke har ju tangerat detta resultat en gång, så imorgon hoppas vi på förbättring i form av noll stopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0