There is a light that never goes out

Bara kastade upp filmen på ett av mina favoritekipage igår. Stod på jobbet därav ingen text eller annat spännande. Det gick fint för dom igår, Linda tyckte han var lite för pigg(!) Känner igen det, men han springer aldrig på så på tävling utan där backar han av och ser sig för automatiskt. Det humöret är det man önskar av Nicke på tävling.
Sen när Nicke är pigg är det bara benen som skyndar sig, hjärnan hänger inte med och inte bakbenen heller dom hamnar lättare på efterkälken, så han blir rätt svår i dom lägena. Ser man en distans och mjuknar kommer man i hindret för han skopar på så. Trutig i munnen var han med "ta inte i mig, jag ska fram här!"
Men roligt ändå, plockat bort all havre ur foderstaten, samt ridit ganska hårt (innan bölden) de senaste månaderna. Så lite oväntat att höra att han måste lugna ner sig ;)

Ska jobba 11-18 idag sedan insläpp och lite fix inför tävlingen så jag slipper göra allt imorgon. Han vilar idag och trimmas imorgon. Inlägg om Ge-kås kommer väl såsmåningom har en del saker att visa upp, men två saker jag verkligen fick sug i köptarmen av fick stanna kvar där eftersom de kostade 1500 tillsammans, 2 horseweare amigo, blev totalt noll täcken i slutändan.
Ska lämna in två gamla på tvätt, så jag har rena snygga tävlingstäcken och jag har köpt ett pessoa med hals och ett amigo regn med hals är påväg hem till mig. Så det jag behöver att ett riktigt tjockt stallthermo med hals och det var inget av dessa. Behöver förhoppningsvis inte köpa ultratjockt täcke än heller. Men han fick på sig ett 150-200 g igår eftersom Linda tyckte synd om honom när jag slängde på ofodrat regntäcke först haha. Faller lätt för trycket. Han får nog inviga pessoat inatt och imorgon för jag tänkte tvätta manen redan ikväll.
Hög tid att byta om nu om man ska hinna ta sig en liten frulleulle på jobbet! Hajdo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0