What makes your heart beat fast?

Saknar helt karaktär, så imorse kollade jag på både Awkward och Faking it innan jag gick och la mig. Resultatet blev att jag ju sov till kl 16. Somnade dock med ett leende för jag la upp en bild på insta med en favotirtext ur en av Anberlins låtar, gissa vem som gillade den? Bilden alltså.. Stephen Christian! Sångaren i bandet hah. Lite sjukt!
Kom iväg till stall framåt 17, började med att rida men fick bli på banan pga. hockey kl. 19 så hann jag ju icke ridhus. Blev markarbete för hela slanten idag/igår?
Full fräs över bommarna på diagonalen. Byte tack, över dom. Nicke behövde en gång på sig innan han fattade, sen gick det som en dans. Han var SKITPIGG, (vad har hänt!? :D) Bommarna var upphöjda till ca. 10 cm med ett travsteg emellan. Han petade inte ner dom en enda gång och lyssnade verkligen tillbaka och tog det steg för steg jättefint! Så roligt, bytte även lite på åtta utan bom men fortfarande fram, fram, fram, funkade fint och han började ganska snart byta före jag bad om det. Ambitiös.. Red då lite förvänd och herre vad det studsades då. Om Nicke alltid var på sånt humör hade jag velat rida i 2 timmar varje dag i veckan <3 Hoppas det är höst/vinterkänslor så det håller i sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0