I don't mind

Det är lätt att bli hemmablind, jag har varit det, tyckt att nicke är rund om magen men ah, so? Han äter ju gräs och kan inte bli tjock, än mindre fet. Tänkt att han går ju knappt heller så han ser väl ut därefter, men titta på denna vackra skapelse till bild, har Nicke någonsin sett ut såhär i kropp, hull, NACKE!? What!?
Fick sällis i stallet idag av Emelie som va hästsugen, absolut inte mig emot! Hämtade kameran efter jobbet och drog sedan till Nickus. Damp i gången som vanligt eftersom det är ca. fem flugor som inte dött än och dom är så slöa att hästarna blir tokiga. Skorna klirrar det gött om också men Rolf kommer på Torsdag som tur är. Hoppas skorna vill sitta tills dess!
Red ett rätt vanligt pass eller vad man ska säga. Tycker han känns aningens ojämn när man travar fram men hoppas det är för att jag sitter och känner efter så pass. Galopperade på en stund, framframfram sen plockade jag upp en rätt härlig rund galopp, lite byten, lite bock, lite förvänd. Lite travöka på det och sedan skrittpaus, mer galopp på åttvolt, variera mellan byten och förvänd, jag bestämmer vilket. Nicke helt med på noterna, gjorde sedan båge på långsidan med två byten som han satte. Skulle vara kul att spinna vidare på det i vinter, försöka lära honom seriebyten alltså. Gjorde även lite halter från trav samt 10 metersvolter. Känns lovande och han var nästan överambitiös i halterna. Stadig form in i halten, men blir lite abrupt stopp och breddar därför bak. Ska rida vidare imorgon och försöka få lugnare mer samlade halter.
Har verkligen inte trott att formen är såhär bra, även om han känns fin stundtals, så känns det inte som bilderna visar. Men detta känns verkligen bra, att vara här nu! Tänk då när man jobbar upp oss ett eller två snäpp till. Åh älskade hästalus <3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Han är så fiiin! Sen är det kul att läsa hur lydig han är också - mmaaah, vad jag längtar tills jag kommer dit ni är :D Såg filmen på insta, alltså skojar du när du påstår att han vilat?! ;P Får han bara vara fräsch så är ni nog på väg till hans/er livs form :D

2014-09-03 @ 22:23:09
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0