Killercrush

Somnade framför valvakan, ingen trevlig syn heller för den delen, så det var nog lika bra! Går på natt imon så tänkte va uppe en liten stund nu och sova så sjukt länge imorgon.
Här kommer iaf. de utlovade bilderna. Alla är från i början innan jag har plockade upp formen så gott det går.
Nicke kändes för dagen lite matt, men absolut med på noterna och gjorde verkligen det jag bad om. På framridningen blev det mycket skritt, ca. 20 min av 40 minuters uppvärmning. Kollade så att galopplängningarna satt utan tendens till byte, halter från trav och mycket övergångar. Inne på banan gavs inte mycket tid innan man fick startsignal, men han travade glatt förbi domaren utan att ens fundera. Var bara staket på den kortsidan vid domaren då deras ridhus i övrigt precis håller måttet.
Själva ritten kändes så jäkla bra! När jag ridit den sista galopplängningen så bara satt jag och log! Han var så med mig idag, trots att han kändes matt kämpade han så väl och ville verkligen göra som jag önskade, hela programmet! Den var en mycket trevlig känsla och jag trodde faktist den ritten skulle ge lite mer än den gjorde. Fast 14 plats bland 33 starter får väl vara godkänt då.
Protokollet bjöd på 6-7.5 rakt igenom, längningarna och volterna blir mest 6, önskar mer påskjut respektive ska formas mer, övergångar halter och uppridning/ vägar mellan själva momenten bjuder oftast på 7. Fick 7,5 på en halt. Fick kommentar: "Prydlig ritt, behöver vara mer eftergiven i vänster sida, formas mer i volter och bågar. Ofta ngt lång i formen."
Har verkligen fastnat för det här, skulle vilja tävla varenda helg! Men ska borsta tand och sova nu, och drömma om att Emelies pålla flyttar in i stall Perstorp.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Så snygga! :D

2014-09-17 @ 19:26:14
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0