MacGyver

Änna rediga fixardagar igår och idag, eller tja, ta tag i saker helt enkelt. Svårt när man jobbar natt, vaknar liksom framåt 14-15 och har då inget som helst minne av att jag borde ringa dittan och dattan.
Men idag har jag klipptid inbokad, saknar bil dock så får då en anledning att bjuda mamma på kaffe och sedan få skjuts av henne. Måste även städa upp lite innan hon kommer kl 11. Massa flugor i en smäll!
Har ringt och fått domosedan inför fösta klippningen av Nicke. Har bokat in Equi till stallet den 13 oktober, jag och Emelie ska vara med, eller vi ska betala men Nicke och Victoria får behandlingen.
Ska ringa till en bonde i Vetlanda idag som verkar ha halm, vet inte vilka priser som är vettiga. Bara att det verkar svårt att få tag på och att detta är i småbalar så vi skulle kunna ha dom på loftet. Känns som det väger tungt, jag ska ju inte fodra med det heller så är den inte fin nog kan jag ju ta alltihop, så kan de som vill ge det till sina tjockisar hitta annat ;)
Annars är det tvätt på gång idag och imorgon shoppingrunda, ska handla foder, en hals till hans ena täcke, hämta ut domosedanet och kanske köpa ett bogskydd, han brukar inte ha problem med skav men nu har han ju det där jobbiga såret på bogen som bara skavs upp så fort han får täcke på sig.
Detta är hur jag löste det igår, en benpadd, gummiband och nål och tråd för att täcket ska komma ut från den bogen. Annars ruggar täcket i varje steg, hur fint såret än såg ut igår så tror jag det gått upp annars, hoppas nu bara detta funkat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0