Nice

Klockan är bara en liten bit över tio och jag har redan tvättat bilen, varit i stallet och lagat+ätit lunch! Körde Jocke till jobbet imorse så tog svängen förbi ekhagen där jag tvättar. Han ska in på service på Torsdag så det hör väl till, kanske, jag vet inte? Åkte sedan till Nicke där det bjöds på regn, tog in och pysslade med honom och tänkte han skulle torka och att det skulle sluta regna. Sket tillslut i att rida idag han fick bara frisera manen och tvätta sår och skap, satte på täcke så jag kan rida innan equi imorgon. Ska bli spännande att höra vad hon säger och hittar!

Igår var vi borta i ridhuset, skrittade och joggade lite på vägen dit, men väl där satte jag igång direkt med att ställa krav. Var ensam i ridhuset till en början så då passar man självklart på! När jag travade snett mot spegeln kunde jag inte låta bli att kolla en extra gång och sedan le stort! Så himla lätt och fin, kommer verkligen framåt och schvungar på med alla fyra ben! Jätteroligt verkligen, red igenom programmet två gånger vilket kändes bra, även om det är ett lite ologiskt och "svårt" program och finns mycket att jobba på. Avslutade med lite galopplängningar på diagonalen, samla ihop och fortsätt i förvänd. Han bytte en av gångerna jag red programmet så kände att jag behövde göra mig tydlig med vad jag ville. Gick väldigt bra och han travade nöjd och svettig av i låg och lång form men ändå framåt. Sen skrittade vi hela vägen hem igen, längsta passet på länge ca 1 tim och 15 min, inte ofta det händer ;)

Nu ska jag nog sova nån timme, jobb ikväll 14-22 och mot equi 11 imorgon så kan behöva ladda lite, eller så är det bara väldigt skönt att sova midag..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0