Shake it off

Ååååh va jobbigt allt är! Natten igår gick skit och pannkaka, hittar inget som skulle kunna funka att sy dit som halsfäste på mitt amigotäcke, hittar ingen smidig lösning på att få hem halm och vet inte om jag får starta en eller två klasser på söndag. Lagklassen är endast öppen för lagdeltagare, men jag anmälde innan jag visste att vi skulle stå utan lag, samt så finns det ju plats över till vissmålenlaget, så jag borde väl få starta, men vem vet. Har inte fått svar på mail på två dagar.
Gick upp vid 12.15 idag mindre än 5 timmar sömn. Är riktigt slö nu. Har massa planer för imorgon, men får se hur sömnen blir helt enkelt. Jobbar kväll 14-22 imorgon.
Idag kände jag bara: fuck it, långfinger åt dressyrsadeln, byggde en liten bana och bara lekte. Hade tre småhinder varav ett stod 16 m ifrån en större oxer som var det enda som hoppades högre än 50 cm. Hade bara kul och brydde mig inte om mycket mer än att det blev fyra jämna galoppsprång på linjen. :)
Nicke var lydig och lagom framåt, hoppade sådär faktist, kändes som han glömt hur man gör under uppehållet. Höjde upp kryssoxern så bak låg på ca. 120 då rev han två gånger. Sänkte ett hål och gjorde det till en vanlig oxer och då kom ett riktigt Nicke-språng med rygg och bakben som faktist hjälpte till. Avslutade där och imorgon blir det trim igen, roligt pass!
Har anmält Linda och Nicke till tävling den 10 oktober nu, en 115 klass på JFK. Linda tyckte att om han är fin kan dom ju starta 120 dagen därpå. Spännande värre. Vet dock inte ens om jag får ledigt, lät lite vrångt, men hoppar man in och tar en extranatt så får man väl fan byta ett pass om kollegan är okej med det!?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Määäh! Varför ska han tjocka till sig på benen för :( Så onödigt! Jag efteranmälde mig precis också till den 115-klassen. Tyckte först det kändes lite långt och dyrt (haha, tävlar ju inte regionalt så ofta så veterinärbesiktning på en hundring känns som mycket pengar :P) men kände sen att vafan, man vill ju passa på! Jag är som tur är ledig den helgen så en fredag i tävlingarnas tecken passar ju skitbra. Sen åker vi till Bratteborg på söndagen, samma helg. Är det fult och elakt? Hon får ju faktiskt en hoppfri dag emellan, tänker jag, och det är ju som att starta meeting typ ^^ Hoppas nu Nicke kryar på sig fort och permanent!

2014-10-02 @ 12:34:42
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0