Petite Arvine

Började dagen hos Pia, alla fyra skötte sig otroligt bra! På bild Quizz och Sandro. Quizz till vänster har kommit längst, galopperar på fyrkanten och börjar nosa på volt och snett genom i trav och att bjuda fram till handen. Sandro trav lös, mest fokus på framåttänket. Tessan och Juss jobbades också. Juss trav lös, ambitiös och framåt i vanlig ordning och Tessan är den enda som inte får springa lös än, men det kommer snart, travar snällt i lina.
Efter avslutat jobb hos Pia åkte jag in till Bankeryd där jag först hämtade upp en påse ifrån Ge-kås som bästa Elin hade inhandlat åt mig. (Nya boots, antiglidpadd och en lädergrimma! För knappt några pengar. Sweet.) Därefter styrde jag mot ridklubben för att kolla på en 130 klass, tog lite bilder och åkte sedan till Nicke.
Red med sadel idag, det får porslinshästen tåla. Fin när jag red fram men sen när jag väl red igenom programmet var bensinen slut sa han. Red några långsidor inför kameran och det var det. Tack Linneá som tog sig tid att ta ett par bilder! Ville mest se hur han ser ut i tävlingssyfte. Rätt nöjd med synen, slipper jag driva är ju tom. sitsen okej! Men det stör mig att han gapar, ska jag bara drå åt mer då eller?

Kommentarer
Postat av: emelie behrmann

dra åt, helst med repnosgrimma

2015-04-27 @ 03:19:18
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: emelie behrmann

dra åt, helst med repnosgrimma

2015-04-27 @ 03:19:19
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0