Shut you up

Tävlingsredo Nicke? Njaa, jag jobbar till 22 och kunde inte med att ställa honom på box från typ 13.. Hade funkat i gamla stallet, inte nu. Dom går in tidigast 18 liksom.
Anyhow så var jag i stallet imorse och släppte ut. Spenderade sedan 4 timmar på puts, pack, mock, mat, hämta släp, rida, snygga till. Ridningen gick toppen, skrittade fram ute en sväng och gick sedan in på banan. Körde förvänd, byten och galoppöppnor då han gärna söker sig mot galoppsluta mest hela tiden. Visst han får lite som han vill för han får ju böja åt det hållet han vill men rumpan kvar bogen in liksom. Riktigt fin och med, plus lagom i handen. Tvättade sedan ben och svans, ryckte manen SOM FAN och rakade där tränset ligger i nacken och dom där fjunen på manken som är under täcket och bara ser fula ut. Vill såklart orka knoppa imorgon men ska till stall när jag slutar 22 och linda bak så det blir inte asmkt sömn hur jag än gör liksom..
Tänker att han ska få gå ut och äta frukost imorgonbitti som vanligt så blir han inte så stissig och det blur inte såååå tidigt imorgon ändå. Ska åka runt 9. Den som lever får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0