When you're looking like that

Dagens Nicke, haha var lat så tänkte dubbellongera men såklart utan gjord med tanke på skavet. Det gick sådär, han blev rastad och hittade lite arbetsform då och då iaf. Han är så go som bara accepterar. Försökte ha linan bakom rumpan med, men den gled ju såklart längre och längre ner. Gick även bakom men det säger ju sig självt att det inte funkade heller.. Han får helt enkelt skaffa större manke för när yttertöm låg där och inte på halsen sprang han ju fint!
När jag var klar med del ett av dagen köpte jag maxmat och åkte sedan upp till mamma för bilbyte. Tilbaka, koppla, ut med mellanvägg och mot Pia.
Jag var sen som vanligt och Pia var senare, också som vanligt! Lastade halmbalen,  kände mig stark som Pippi. Kollade in nya tillskottet e. London sen kom moster så då fick Quizz och Tess springa lite. Mer hann jag tyvärr inte. Plockade Jocke på vägen tillbaka med en viss baktanke om hjälp med halmen och mellanväggen som var tung och otymplig delux. Kvällen har gått åt till matlådelagning och hockey. 5 månader kvar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0