Veckan

M: 14-22 Utetur, galopp fyrkanten?
T: Ridhus, programridning
O: 6.30-14 Hopp, bana med några språng över 100 cm.
T: 10-19 Vila ev. skritt.
F: 6.30-14 Utetur, fixa så mycket utrustning som möjligt.
L: 9-18 Rid igenom program, ta ngt språng.
S: TERRÄNGTÄVLING

Måste ha nåt litet upplägg för denna vecka känner jag, rätt mycket jobb och tävlingsdebut på Söndag. Blir spännande, har siktet klart inställt och kommer inte låta placering eller dumdristighet ta över under några som helst omständigheter. PUNKT.
Låter kanske konstigt, men kommer inte hoppa ett hinder som ovan om inte förutsättningarna är perfekta. Har hellre för mycket respekt än för lite, beundrar både Vickan och Jessica dock, don't take it the wrong way.

Tranemo

Salig blandning som vanligt på bilderna!
Har jobbat natt hela veckan, gick av fredag 07 så lite bakis kände jag mig allt. Men rida skulle jag och det gjorde jag, efter en ovanligt lång körsträcka som tog ca 1,5 h.
Han va så nedrans fin på framridningen för att sedan spänna till sig ordentligt då banan var precis 20x40 och slänt på alla håll så man red i en grop. Stallkompisen Rosa var även på samma tävling och fick först syn på Nicke när jag var på banan, gnägg, gnägg = ännu mer spänd häst. Kunde knappt ställa honom och än mindre få fram honom. Fick ändå 62,5% vilket jag inte väntade mig så det var ju lite upplyftande iaf.
Inför LAn värmde jag bara upp med någon förvänd och någon skänkelvikning plus massa halter. Kunde inte alls göra några snygga typiska Nicke och Emma halter idag tyvärr. Skrittade mot ridhuset där vi fick ytterligare 15 minuter på oss så då galopperade jag en del och tänkte fram, öppna, fram, öppna, fram typ. Själva ritten kändes kanon, bästa LA hittills med mest framåbjudning. Hade ingen aning om hur den domaren dömde men Emelie sa att hon hade hört någon 8 poängare delas ut under min ritt iaf.
Gick och hämtade protokoll och ja domaren va snäll, det får vi ge henne. Men höga procent är kul! 69.079%!! Fick 8 på en skänkelvikning och skritten, skritten som tog ifrån mig placeringen på JFK. Så kan det gå. Har verkligen blodad tand nu, för tänk när vi sätter mer än 1-2 åttor i LA och sedan ligger jämnare uppe på 7-7,5. Då blir vi farliga!

Honey I'm good

En salig blandning bilder från dagen. Niclas får 5 av 5 toasts.
LBn gav oss högsta betyget hittills, den där "placeringen" mina vänner gör mig jävligt taggad. Får vi bara igång skritten så den är skritt och inte pass, så kan vi nog höja oss snäppet till. Kontinuerlig träning krävs såklart också, Mickan står för några procent där så att säga. (Tränade i Onsdags, veckan innan också, plus fick lite coaching på framridningen idag.)
Kändes dock inte riktigt som en såååå bra ritt då han motade lite i galoppdelarna, blev lite studsig och släppte ryggen tyckte jag, men fick ju ändå bra poäng så det syntes nog inte så mycket som det kändes. Synd att skritten drog ner som sagt, fick bara 5 där, men vi fick även våran första 8. Punkt nummer ett inridning A halt X trav C. 6.5-7 på allt annat.

LAn kändes riktigt bra den med. Har inte riktigt hunnit bearbeta den än. Film kommer och där var det tvärtom med betyget kändes som 63ish men fick 61,842%
Tackar Camilla för hjälp, foto och film!

Aloha

Kolla jättegärna!
Väldigt mycket som kunde varit bättre igår, i LBn bjöd Nicke dåligt, vilket jag såklart skulle försökt motverka mer och i LA red jag fel.. Då bjöd Nicke såklart bättre men jag klantade till det istället.
Imorgon ska vi höja oss i båda klasserna! Natti

RSS 2.0