Tranemo

Salig blandning som vanligt på bilderna!
Har jobbat natt hela veckan, gick av fredag 07 så lite bakis kände jag mig allt. Men rida skulle jag och det gjorde jag, efter en ovanligt lång körsträcka som tog ca 1,5 h.
Han va så nedrans fin på framridningen för att sedan spänna till sig ordentligt då banan var precis 20x40 och slänt på alla håll så man red i en grop. Stallkompisen Rosa var även på samma tävling och fick först syn på Nicke när jag var på banan, gnägg, gnägg = ännu mer spänd häst. Kunde knappt ställa honom och än mindre få fram honom. Fick ändå 62,5% vilket jag inte väntade mig så det var ju lite upplyftande iaf.
Inför LAn värmde jag bara upp med någon förvänd och någon skänkelvikning plus massa halter. Kunde inte alls göra några snygga typiska Nicke och Emma halter idag tyvärr. Skrittade mot ridhuset där vi fick ytterligare 15 minuter på oss så då galopperade jag en del och tänkte fram, öppna, fram, öppna, fram typ. Själva ritten kändes kanon, bästa LA hittills med mest framåbjudning. Hade ingen aning om hur den domaren dömde men Emelie sa att hon hade hört någon 8 poängare delas ut under min ritt iaf.
Gick och hämtade protokoll och ja domaren va snäll, det får vi ge henne. Men höga procent är kul! 69.079%!! Fick 8 på en skänkelvikning och skritten, skritten som tog ifrån mig placeringen på JFK. Så kan det gå. Har verkligen blodad tand nu, för tänk när vi sätter mer än 1-2 åttor i LA och sedan ligger jämnare uppe på 7-7,5. Då blir vi farliga!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag är avis på dina procent, haha. Kan man typ, köpa procent någonstans? Mvh trött på att sikta på 50+ xD

2015-08-24 @ 23:07:26
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0