And it don't, feel much like christmas

Längesen  as usual, kom knappt ihåg mitt inlogg!
Väntar fortfarande på att komma in i rutinerna i "nya" stallet och jobbet, som nu inte är så nytt längre. I Lördags fyllde jag iaf. 25 år, spendera dagen i Kinnarps och på Småländska kolinin med jobbet, hade grymt kul! I Söndags var mamma, pappa och Erik här. Fick ett alldeles fyrkantigt litet men ganska tungt paket och mamma sa "du kan aldrig gissa vad det är" när jag hade öppnat sa jag att "näe det hade jag inte gissat för sådana har jag ju redan." Hade önskat mig free jump stigläder fast jag fick ett par free jump soft up pro istället. Brun/svarta var ju rätt men jag har haft ett par identiska i fyra år ju!
Gulligt att dom försökte iallafall, idag var jag och lämnade tillbaka dom på charlies och i utbyte fick en ny magplatta, vanliga stigläder till dressyren och impregnering följa med, sen åkte jag till Hööks och köpte free jump läder där 269 kronor billigare än på Charlies.
Hade tänkt köpa M men det fanns inte så tog L och hoppades på det bästa, det var tur för det blev ändå inte mycket över att stoppa i flärphållaren på sadeln. Sjukt snyggt blev det såklart, lurvluddplatta och snygga läder. Nu vill jag "bara" uppdatera schabrakgarderoben och gärna köpa ett nytt ländtäcke. <- Julklappstips right there!
Annars apropå Nicke så har han rullat på halvfart, vilade tors-sön förra vecka pga storm, födelsedag osv. Denna veckan har han gått alla dagar utan tors. Idag tänkte jag rida ut men kom iväg lite väl sent, tänkte ändå ta en kortare runda än planerat, men när vi kom till motorbanan vi nästan måste ta oss förbi för att komma åt de fina ridvägarna så var det fortfarande full fart där med folkrace, och Nicke var spänd redan innan. Krutpaket vill säga, blev en liten framskrittningsrunda och sen in på banan hemmavid, så fin när han är sådär lite uppvarvad. Kände mig rätt färdig när vi galopperat en stund, men tänkte sen ändå att vi skulle testa lite förvänd för det var längesedan, red på en åtta så det totalt blev 4 volter och tre byten på mitten. Ja, vi bytte alltså från förvänd till förvänd, så himla bäst häst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0