Carrion

Long time no see.. Vet, men jag har inte lust eller tid, jobbat mån-fre, Nicke har bara vilat en dag, nämligen igår. Annars har det varit full rulle påt. I tisdags red jag även Emelies räka och idag red jag på Tina åt Elin. Alltid kul att sitta på nåt annat en stund.
Nicke har gått på fältet en dag, dom hade stubbarace förra helgen så innan allt blev plaskblöt slask så hann jag galoppa lite där. I Onsdags och idag höll vi oss på banan där jag red ganska intensivt, alltså inte som i hårt eller länge, utan verkligen tänkte på vad jag gör varje steg. Red mycket bågar i framåtgalopp utan byte. Sen även några varv i förvänd och mer framåttänk än vanligt, inga byten tillåtna då såklart.
Ska försöka lägga av med att tjata så på honom. Han kommer undan så lätt oftast. Jag kan sitta och dutta med skänkeln varje steg ett helt ridpass. Så nu gör vi försök femtielva med att lägga i växeln och hålla den fart jag bett om, tack!
Får se vad vi hitter på imorgon vill hoppa, om snön ligger kvar kanske jag kan få med mig Emelie och Tora till ridhuset så kan vi hoppa någon rolig liten övning, annars har banan fungerat mycket bra sista veckan. Ska även koppla släp efter BMWn imorgon och åka till Pia för ridning och halmhämtning. Känns som att balen räckt väldigt länge även denna gång vilket såklart är jätteskönt, 7 veckor är fan inte illa pinkat. Och då hör det även till att idag när jag skulle ta slut på den gamla körde jag in tre kärror hos Nicke och bjöd Rosa på två. Hade kunnat hämta nästa helg men då hade det varit akut. Tänkte hämta medans det var barmark men tji fick jag ser det ut som.
Ikväll har jag lagt 10 minuter på att göra en Bråvalla-playlist, rätt mycket bra faktist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0