Cowboys from hell

MARS
28-29 Hopp Värnamo

APRIL
6 Dress Ölmstad
11-12 Hopp Aneby
12 Dress Gislaved
17 Hopp Eksjö
25-26 Hopp Bankeryd

MAJ
3 Hopp Vaggeryd-Skillingaryd
14 Hopp Aneby
23-24 Hopp Norrahammar-Taberg
24 Dress Svarttorp

10 stycken potentiella tävlingar helt enkelt. Tänker att jag själv ska rida första hopptävlingen i år, innan Linda får ta över tyglarna. Jag är sugen helt enkelt och om han tar sig samman och börjar gå i 120 med, så tror jag att jag kommer vara nöjd med Lindas insats och tävla honom själv därefter. Men det får vi se. Han kan ju verkligen tänka bakåt den hästen. Kommer fortsätta träna för Mickan och Linda.
Taggad på att komma igång nu alltså! Hoppade studs idag och Nicke var heelt crazy, när jag skrittade fram ute kunde jag inte korta tyglarna utan att det blev trav. Studsen jag byggt på banan blev fel cirka hela tiden för han var sååå pigg och stark! Skulle byggt en längre så han fick bromsa upp sig men, men, det är lätt att vara efterklok. Vi tog oss igenom varje gång, även med enhadsfattning då jag filmade.
Imorgon kommer Rolfie och skor Nicke sen ska jag och Emelie ge oss bort till ridhuset, ska rida tills han blir trött kan jag lova. Tror jag kommer vara slut långt innan honom med all överskottsenergi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0