Random I am

Nu kunde det vart färdigjobbat för denna vecka men icke, inventeringen är klar, fast vi gjorde den en dag för tidigt så imorgon ska jag dit och skjuta den lilla leverans mackor som kommer på lördagar. Kul! Har även tagit utsläppet i stallet och ska till Pia, blir mycket brumbrumbil imorgon!
I onsdags vilade Nicke som sagt, fick bara testa nya tränset, min fina vän hade både mockat och matat så det var bara att ta in djuren.
Emelie sa häromdagen att hon vill låna Nicke för att fota ett träns till annons för han är en sån poser. Få hästar som kan se såå ullengullen ut på beställning!
Igår var samma vän och jag i stallet together, alltid lika mycket the time of our lives. Utforskade en ny väg som var helt okej faktist, lite blött men vart är det inte det nu, solen sken och alla fyra var glada.
Alltid vacker som en dag. Speciellt med smutsen/skavet på ganashen efter spännet på grimman..
Idag red jag på banan, hockey igårkväll och inventering idag satte sina spår, (kanske därför detta inlägg tar 2 timmar att författa.) Hade noll lust, fick lite mer lust när jag insåg att det här med lägga i en växel och åka på den börjar infinna sig lite, lite, kanske var han bara pigg eller på gott humör, men vi kan ju hoppas.
Red över upphöjda travbommar, vilket gick riktigt bra hälften av gångerna klonkade han inte i och lyfte riktigt fint, tog tid på sig, med vinklade bakben som kändes ända upp i sadelsitsen. Fin känsla, funderade en stund på om jag redan ridit färdig men drog isär bommarna till galoppavstånd istället och körde en stund till. Var inte lika lätt och fint i galopp mer: "ASROLIGT IHA SLÄPP MIG" men ah, ett par gånger var bra och Nicke om du läser, du ska få hoppa av dig på Söndag!
Vet inte vad jag ska hitta på med Nicke imorgon dock, men orkar inte rida bort och hoppa när jag ska rida ett till antal hästar hos Pia haha. Skönare på Söndag när man har hela dagen på sig. På måndag hoppas jag på en skön sovmorgon följt av ett par galoppvarv borta vid riddan och sen en tur till Pia igen, därefter nattajobb. Ska bara orka med det också, men på både söndag och måndag får jag äntligen sova. Sen på tisdag får sängen vänta lite på sig för då ska lilla Rio ha skjuts till veterinären för att bli kastrerad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0