Amarezzo

Säkerhetsväst på!! Tog 10 steg efter jag suttit upp sen ba "iiha håll i dig", studsade nåt varv sen gick det att rida ;)
Så gullig!
Innan Rally red jag Kitty, då red Diaz Cayenne som galopperade non-stop i 20 minuter och sedan var löddrig mellan bakbenen, det var kul sa hon. Kitty var lite mer sansad men ändå pigg. Galopperade lite fram och tillbaka bara, hon är inte så igång så bara rullade runt lite.
Rally visste jag skulle vara vild, men han gjorde ett par oväntat ordentliga hopp. Första bilden är ingen stegring utan ett bock-hopp, har många bilder som ser ut som stegringar men han hoppar upp i luften så helt enkelt, i galopp haha. Det var kul! Och han slappnade ju av ganska snart :)
Nicke fick gå några varv med, fryspelle. Tog ut utan ländtäcke för att fota och han börjar dallra på fläsket direkt. På med täcke och rida några varv för att få igång cirkulation mest. Känns som att jag mest rider för att rasta nu faktist. Får ta tag i det ordentligt efter Italien-resan.
Nya skydden och nya schabbet, så sniggt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

MEEN! Var hittar du alla snygga schabrak?! Så snyggt :D (och bästa/roligaste bilderna är ju helt klart när hästarna latjar, haha :P)

Svar: Detta hittade jag begagnat, älskar schabrak hittar alltid jättefina, stackars plånbok!
Offbeat

2015-01-23 @ 22:56:47
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0