Plug in baby

I veckan såg jag till att va sjuk inför nyår så Nicke fick vila ett par dagar, men i Fredags longerade jag lite i blåsten, mest för att vara på den säkra sidan till Lördag då jag red bort till ridhuset. Hade utsläppet så mockade lite mer än nödvändigt medan hästarna åt upp sin frukost.
Hängde fram gramanen men beslutade mig för att inte använda den, kan inte säga att jag saknade den men Nicke gick som en ål bort, titta höger OMG VAD ÄR DET!? Titta vänster bli jättespänd osv. Kom bort välbehållen iallafall, red på i 15-20 minuter innan jag var nöjd, tar ju 40 min fram och tillbaka så det är ju inget måste att rida i en timme där direkt.. Han var fin, laddad men fin. Red travslutor, galoppombyten, galopplängningar på diagonalen med avbrott istället för byte osv. Lite mer avslappnad på vägen hem och mycket finare i benen när jag tog av lindorna. Han har en ganska aggressiv mugg, speciellt på vänster fram. Har inte tagit hand om den då när han vilade så det hade blossat upp igen varpå han var svullen på lördagmorgonen. Tvättade vid insläppet igår och smorde in. Det konstiga var att det inte blev bättre när det frös på och var snö häromveckan. Får ta tag i det och sköta om det ordentligt nu veckorna framåt och inte tro att det går över av sig själv! Skäms!
Idag red jag Kaberundan med en frisk galopp i uppförsbacken hemåt. Han var höll sig nästan uteslutande på marken idag. Blir ridning imorgn med, sen jobbar jag fyra nätter så då får vi se hur det blir med ridning och uppdatering här. Snart börjar semifinalhockeyn, tagga!
Så många favoriter på en bild!

Kommentarer
Postat av: emelie behrmann

amen åh vilka pärlor du har!

2015-01-05 @ 14:14:20
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Jessica

Kom att tänka på sadeln..! Kollade på Tyra Sjöstedts sadel-check-film som ju är från Charlies. Och du bor ju nästan granne med Charlies? Finns ju diverse sadelprovarställen och sadelprovare, men har du erfarenhet av Charlies? Känns som det är en bra idé med en check men man vill ju inte åka vart som helst så att säga.

2015-01-12 @ 23:34:37
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0