Something's Gotta Give

Inte en häst riden men rätt trött ändå. Började dagen i Åkerby där jag släppte ut alla hästar, mockade och gjorde iordning mat. Var klar med det framåt 11 och då tog jag frukost, sen tog jag in Cayenne och Kitty för dom skulle ha date med hovis. Gav hästarna som var kvar ute lunch och undrade hur hungrig Rally egentligen var som stod och tuggade luft när jag gick emot honom. Såg vid nästa blick att han hade grimman i munnen, fanns inte fler hål att spänna upp så tog av den och gick in för att hitta en mindre. Tror ni han gick och få tag i sen? Fri vildhäst yeha, fick gå in igen och hämta pelletshink!
Cayenne vilade sig efter att ha varit ute i snålblåsten.
Väntade tills klockan var en bit över hovslagartiden, men sen åkte jag till Nicke istället och lät dom stå inne och vänta själva. Mockade och gjorde mat hos Nicke, vinden ven och regnsnön kom i omgångar, fanns absolut ingen inspiration till ridning. Tillbaka hos Linda var Adam nästan klar så då tjötade vi lite, sen släppte jag ut sopade fixade boxarna för insläpp sen bar det av mot A6, stallklädd, hästig och framförallt smutsig. In på apoteket och hämta recept jag fick inringt imorse mot muggen. (Sen tankade jag på kortet för exakt 200,00 inte ofta man prickar!)
Hämtade Jocke efter hans jobbdag sen fick även jag åka hem. (Ganska) lång stall-dag. I lööve it, kroppen känns sådär härligt trött!
Lite kycklinggryta och parikaris på det och nu dill och cola i soffan. Ska jobba 6 dagar i rad nu from. imorgon, ledig en dag sen fem nätter. Come at me bro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0