Thunder

Blev varken uteritt eller hoppat i helgen! Igår var det så äckligt väder att jag bara red några varv på banan. Mest för att checka så han var ohalt då han strax innan halkade omkull i hagen för han var så uppspelt över att fina tant-Rosa kom hem från retreaten i Värmland.
Idag hade jag massor av planer men fullföljde bara en och det med en del modifikation. Meningen var att jag skulle hämta bil på Öxnehaga, släp i Öggestorp, fixa Nicke och ta med honom och Emelie bort till Riddersberg lagom till 18 då jag skulle rida för Mickan.
När jag hade bytt bil så kom jag på att jag nog inte alls ville koppla på både släp och tung häst i rådande väder och väglag.. Emelie låg dessutom efter i sitt schema så hon var inte säker på att hon skulle kunna följa med. Då bestämde jag att nej, säkerheten går fan före bekvämligheter, jag får rida bort. Till saken hör även att jag drar med en bakhjulsdriven BMW som inte har dubbdäck.
Sagt och gjort vi skrittade och joggade både dit och hem, med andra ord red jag i nästan två timmar idag! Hur träningen gick håller jag på tills imorgon, men det var definitivt värt både pannlampa och snöpisk i ansiktet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0