Wake up dead

Hann med tre hästar! Dock gick allt borta hos Nicke jääävligt snabbt, tog ut tre högar bajs sen fluffade jag bara halmen, slängde in mat, red barbacka på fältet en stund, dvs typ 15 minuter. Lite galopp åt båda håll, bara för att rasta. Han skötte sig fint och jag börjar gilla waterfordbettet mer och mer. Tredje gången jag rider på det, ingen superskillnad, han går emot lite mer än vanligt, men släpper efter bättre när han inte går emot. Får nog testas ett par rundor till!
Hos Linda tog jag in Caddie först, linade honom en stund men han var inte alls lika pigg som i Måndags och det samma gällde för Rally. Imorgon ska jag rida dom två och Kitty. Jag och Diaz ska ha date i stallet. Blir skönt att ha lite mer tid på sig imorgon!
Sen imorgonkväll går jag på första av fem nätter så då vet jag ju hur uppdatering här blir. På lördag ska jag försöka slippa undan stall helt sånär som på att släppa ut Lindas på morgonen efter jobb. Sen hoppas jag att jag orkar vara vaken en stund och rida på Söndagsmorgonen, på Nicke då. Förhoppningsvis med Emelie och Tora och nya schabraket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0