Jump around

Mycket har hänt sedan sist. Vi har tagit en blå rosett på klubbdressyren med 62,50% Vi har sumpat öppet mål på lokal hopptävling. Jag har jobbat 4 nätter och vi har varit ute och galopperat idag, för att ha några hovar i marken imorgon då det blir terrängträning.

Hann rida två dagar hemma innan det var dags för klubbdressyren, red igenom programmet dagen innan, jobbade natten, hem sov, stall, fixa, knoppa, åka, rida. Bara körde igenom det utan större missöden eller stora insatser. Kul att det räckte så långt ändå! Hade kunnat knipa fler poäng säkert, men efter förutsättningarna och mitt engagemang så är jag nöjd! Åkte hem, slet ut knopparna nattade och åkte till jobbet, jobb 9 h, tillbaka till stall. Släppa ut, fixa stallet, lasta igen och åka. Sov 2 timmar på kullen, i efterhand kunde jag sovit mycket längre men det var ju svårt att veta. Nicke var superfin på framhoppningen också här med tanke på att vi inte hoppat på länge. Skrittade ner till banan, gick den, skrittade och väntade på min tur. Tog väl ca. 20 minuter från klar på framhopp till start på banan då himlen lägligt nog också öppnade sig. Försökte få igång lite galopp medan jag väntade på min tur men kände mig ivägen för henne före mig då hon var nolla till sista hindret så höll jag mig undan för eventuell omhoppning. Tji fick jag, startsignal. Hittade ganska bra galopp. Hittade fint läge på ettan med men Nicke sa "det är halt och nedför, sorry men jag vågar inte" så vi gled igenom ettan kan man säga. Efter att de byggt upp den igen red jag med lite mer stöd och övertygelse och då satt nollan som en smäck. Första placerad hade 4 fel. Kunde jag inte bara gjort rätt från början?
Hade tid att sova 3-4 timmar till väl hemma sen men vaknade efter exakt en timme och kunde inte somna om! Sov alltså 3 timmar och jobbade sedan igen. kan säga att jag sov rätt gött sen på söndagen.. Då fick Nicke även vila. Måndag-Tisdag har varit uteturer med fart och ingen form alls, iiiha!
 Idag har jag även tvättat 3 maskiner åt Nicke och 5 åt mig och Jocke, tar det aldrig slut? Imorgon åker broddar, boots och säkerhetsväst på! Längtar och taggar!
2013
2014
Året i år, kommer det bli mer än en gång, det vill jag lova! Ska faktist satsa på at ta fälttävlanskortet! :)

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Ååh! Jag vill också ta det och jag har funderat rätt länge på det. Kanske kan komma och träna när du ska det några gånger? Vart ska du nånstans?(:

2015-06-04 @ 23:42:12
URL: http://nouw.com/noomiesundell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0