Fångad av en stormvind


Idag blåste det rejäla vindar så att säga! Nicke är beredd att hålla med, blev ingen vettig ridning av det. Travade och galopperade en del, men såna här dagar riktigt känner man hur lite det ger. Satt av och släppte hästarna fria en stund men då var de inte så laddade.
Apropå utförligare inlägg om senaste passen så var Nicke GALEN när vi var borta och galopperade sist. Ricco måste va först så vi släppte iväg honom med lite försprång då Camilla inte ville galoppera så snabbt. (Fd. galoppör) Nicke gick för att komma ikapp, jag låg baklänges typ, längst ut i tygeländan, andra varvet höll vi oss närmare dom då gick det mer kontrollerat, tredje varvet hängde dom inte med utan Nicke fick gå först med Tora bakom, släppte helt på "upploppet" och fifan va det gick! Galet kul när det killas i magen och man hisnar av fart!
Hoppträningen i Onsdags gick såå bra den med, Nicke var fint framme och ville, jag tyckte det var väldigt högt eftersom linda byggde banan på 100-105 direkt och vi bara hoppade fram på en båge sen hoppade banan. Har ju inte hoppat enkelhinder/bana på bokstavligt talat hur länge som helst. Hade grava problem med kombinationen vilket helt berodde på mig. Jag styrde undan gång på gång. Hade parallelloxer in ett språng räcke. Väldigt löjligt beteende av mig när det gick så bra i övrigt, men ser liksom inte läget, blir nervös, börjar ratta, fattar att det blir fel, drar bryskt undan Nicke mitt i anridningen. Jättebra övning, rekommenderas varmt.. Men jag tror vi va i en eller två bommar på hela träningen och vi hoppade kombin kanske fem gånger. Två gånger på slutet utan tvivel. Försökte även få av honom "stort" en gång på linjen vi hade, han la till ett men vi kom ändå fram till nästa oxer på 6 språng, det var jättebra av oss båda tycker jag!
 Här är missen på film ;)

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Haha vad söt han är Nicke! :'D

2015-03-10 @ 14:19:07
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: linda

Asg.... ;)

2015-03-16 @ 15:12:32
URL: http://lindadiaz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0