Softworld

Woooop, det sjukt roliga som kanske skulle hända i helgen hände! Kollade på en transport på Lördagen som inte var nåt å ha men när vi satte oss i bilen på Söndagen och åkte till Eksjö hittade vi en finare, i bättre skick och rymligare, endast 12.000 billigare! 25 cm mer häst får plats från bom till bom dessutom i denna.
Den provåks den 17 Mars först av Tora sedan av Nicke, båda ska på PJ borta på Riddersberg. Anmälde just till tävling men får nog återta nu när Emelie upplyste mig om att den är på en måndag, annandag påsk. Lär jobba då. Men ah låter anmälan ligga kvar så får vi se hur det slutar.
 
 
100 två gånger PJ, 95 och 105 i Värnamo och LB:1 i Ölmstad. Tagg!
Annars har Nicke verkligen gått på halvfart det senaste. Det har blåst så det visslat om knutarna, måndag uteritt, dressyrsadel. Galoppjobb 6 fram, 6 tillbaka, byte, 6 fram, 6 tillbaka, byte. Gick bra även om det tyvärr blev en kort runda pga. tidsbrist. Igår long. på banan ingen action. Idag vila eftersom jag inte tjänar några pengar på hans rygg prioriterades Tessan, Juss och Sandro just idag. Har ridtid resten av veckan så det känns okej. Hoppträning på Fredag. Så ser det ut just nu.

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Grattis till transporten! :D

Svar: Taack :D
Offbeat

2015-03-13 @ 06:28:32
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0