Solar eclipse


Klockan 07.59 imorse. Värmning inför 95 bed. clear round. Gick upp 4.35 så kommer fatta mig kort och osammanhängande. Allt hemma flöt på som ett vattenfall ungefär, åkte tidigare än senast-tiden till och med! Lika lättlastad idag. Obalanserad i svängarna men annars så. (Kör på ettan, krypkör som tant-Agda och ändå lever han jävel..)
När jag satt upp kändes han lite spänd men musten gick ur snabbt och istället blev han sitt lite trötta och överlydiga jag. Alltså var allt upp till mig idag, hehe. Det gick snabbt inne på banan, inga omstarter och ingen omhopp. Fin på framhoppning och så även inne på banan, det gick verkligen sååå bra. Om jag bara hade fått bättre sväng till sista bågen 7-8 så hade jag inte haft något att klaga på, men tycker att jag blev lite kvar i handen och mesade lite väl imot det räcket. Nollan satt iaf även om han klonkade i rejält på 8, så det var såklart kul. (Även om något annat inte fanns i sikte, så många 110or som vi ridit ska vi fan nolla i en klass som inte ens börjar på 1..)

Nästa start runt 11-snåret, här kändes han mer villig och med på noterna, kanske för att han hade fått tugga i sig sin frukost? Fick ju bara lite smakprov på höt innan första klassen.

Solen sken och det var allmänt gött, god stämning och många välkända ansikten!

105 bed totalfel och stilhoppning. Jag red SÅ bra i grunden och Nicke var verkligen toppen. Sen gick vi i mål och så var det omhoppning då ba: "Eeh ska jag rida snabbt eller stiligt?" "Jag gör mittemellan" vilket blev katastrof! Fick mellanläge deluxe på första, tog ut vägen till nästan för att rida an ordentligt men kom lika illa där, sex språng till nästa istället för fem och ja, kaos. Oxern nummer 10 (bild) blev bra men sen vet jag inte vad vi gjorde mot 11an.. halt?
Haha, vi glömmer den omhoppning och tänker på att vi tog oss igenom kombinationen fläckfritt och vi hoppade hinder nummer fem lika fint, (på bilden) tyckte den var hög när jag gick banan.


Kommentera pls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0