Princess

Idag var hovis på besök hos Nicke. Fanns ingenting konstigt i hoven och inte en tillstymmelse av hälta heller när jag senare red. Red igenom programmet jag visst ska tävla imorgon och sen på lördag är det 100 cm hopp. Båda på Vissmålen, ska nog lyckas sy ihop det med trots nattjobb och det faktum att jag inte hoppat på.. länge. Nytt träns också, bytte bort PS mot Dyon-bling. Prinsess-Nicke :D

Italy


Vilken fil går egentligen snabbast? På väg till Sirmione som ligger i Gardasjön, är som en liten ö i sjön man når genom att åka över en träbro och snirkla in i stan med en minibuss. Duktig chaufför med andra ord.

Utsikten från balkonen och en pippi.
Efter tre nätter i Sirmione åkte vi vidare mot Verona och tog en omväg förbi himlen. Aka Tosoni Selleria
Här trängdes bara finmärken på en relativt liten yta, jag lämnade spår av dregel i 1,5 timme och köpte tillslut skydd från Zandoná och Equilinelindor.
Bilen på bild. Mamma kollar in vad jag köpt.
Verona hometown of Romeo och Julia, här skulle jag ta en utflyckt till fots på strax under 4 km till:
Erik, mamma och pappa följde med och vi gick väldigt mycket längre än 4 km innan vi hittade dit och där fanns inget annat än denna affär haha, kul för dom! Efter allt letande och regnande tyckte dom jag var tvungen att handla. Jag är inte nödbedd så att säga.
Ridbyxor to die for.

Dagsutflykt för att titta på snabba cyklister i Giro d' Italia
En annan snabb cyklist som valde långa vägen i Nove Colli i år. Pappa skyllde på en helt giltig anledning, är man över 65 får man inte köra den långa rundan. Vi har även hunnit med en natt i Padova och en innan vi åkte hem i Bologna där vi hittade till en outlet där jag förmodligen också kunnat spendera några dagar..
Pre dinner drink i Bologna, piren har en del att lära. Beställ 5 drinkar få snacks för 10 pers. på köpet.
Nu ska jag sova, inatt ska jag jobba!

Zandoná

Då va man hemma igen. Skönt på ett sätt, oskönt på ett annat. Idag har ja mest fxat med lite stuff and things. Började dagen i stallet där jag provade mina nya ridbyxor och Nicke provade skydden. Emilia har haft hand om Nicke de dagar jag varit borta och skött det med bravur, dock var Nicke oren och fick vila några dagar.
Jag tyckte mig känna hälta första traven idag, men man blir ju bra nojig så det kan lika gärna vara inbillat, ska be hovis leta böld imorgon och hoppas det finns ett blåmärke eller något så är det ju ur världen sen.
Red en kortis och pålle var mycket pigg och kändes helt liksidig där marken var något mjukare och icke nygrusad. Time will tell.
Efter stall har jag kört några maskiner tvätt, lagat supergod mat (vilket är rätt svårt efter att ha ätit på restaurang 20 gånger på 10 dagar.) Varit på massage och handlat. Fir for firght imorgonkväll kl. 22. Fyra nätter väntar.
Ska försöka lägga in ett shoppinginlägg imorgon, har handlat för ca. 5k så jobb får man väl välkomna med öppna armar, haha!

Push play


Fiina, fiina, fiina häst <3
Jag fick också pryda en innan ritt bild.
Nyss uppsutten väntar på att få gå in på framridningen där det var 8 ekipage, alltså smått kaos. Framhoppning är så mycket enklare! (Nöjd med knopparna, hede dock behövt vax eller hårspray till det sista spretet..)
Lättridning och lätt sits innan vi är varma, alltid. Yiha. I efterhand kanske jag skulle trimmar igenom mer på framridningen men, han kände super och på en trött häst får man spara energin så det var inte mycket mer än lite galopp och trav läng, halter och volter. Red mest ur vägen eller i vägen :)

Bilder från själva programmet, som synes gick det hur bra som helst!Jag kände verkligen någonstans där i travdelen, att idag är det jag som bestämmer hur detta slutar. Inte Nickes oförmåga att bjuda när det gäller för han lyssnade verkligen, dök inte och käftade nada. Ville inte sakta av i varje steg utan bara gjorde, tuffade på dit jag sa och som jag sa. Red noggranna vägar som vanligt och det kändes allmänt superbra verkligen!
Nöjd tjej efter en av de bästa ritterna hittills. Gick tillbaka mot transporten efter avslutad ritt och kollade Equipe under tiden, döm min förvåning när jag såg procenten.... 59,28%
Over and out godnatt.

Tjalalalala

Hur många inlägg kan man börja med long time no see? Hehe, nada tid över. Nicke var fantastisk 1 maj klippte 125 i första showen och 135 i andra. Trodde aldrig det skulle bli mer än 120 och ville dö av bara tanken innan. Jag satt som med sadel hela dagen vilket jag inte riktigt fattar faktist, haha.

Var vaken 25 h med 30 min sömn innan det hela drog igång. Sov 16 h sen den natten. Nyttigt, plåga kröppa medan du är ung!
Nu närmst väntar LB:1 i Forserum på lördag, så taggad! Ska bli reedit kul att äntligen få starta dressyr igen. Sen jobb sön-fre sen Italien nästa lördag.
Dagen idag var jag ledig så jag har förnyat pass, växlat pengar, vart på sortergården, köpt kattmat, varit hos Nicke, lagat min favoritmat och sedan avslutade jag med tre hästar i Tunabo. Bra dag!

Don't wanna work

En dryg halvtimme kvar sen är eländet slut för denna gång. Går hem 6.30 idag eftersom 1 maj ska firas med buller och bång på Vissmålen. Har därför lagt om sömnen lite sista två dagarna. För att orka med idag. Fick dock en lysande idé igår när jag hade tänkt duscha Nicke. Nämnligen att Vissmålen har en spolspilta med både varmvatten och fungerande avlopp. Två fler rätt än hemmastallet. 
Kommer därför lasta ganska omgående och åka dit. Bada, fläta och kanske sova en stund till och med. Han får gå ut och äta nåt kilo medan jag mockar och packar med det sista bara.
Försöker alltid hinna mocka innan tävling/ivägåkning så mycket roligare att komma tillbaka då. Nu ska jag snabbspola klockan så jag får sluta nångång!

RSS 2.0