Push play


Fiina, fiina, fiina häst <3
Jag fick också pryda en innan ritt bild.
Nyss uppsutten väntar på att få gå in på framridningen där det var 8 ekipage, alltså smått kaos. Framhoppning är så mycket enklare! (Nöjd med knopparna, hede dock behövt vax eller hårspray till det sista spretet..)
Lättridning och lätt sits innan vi är varma, alltid. Yiha. I efterhand kanske jag skulle trimmar igenom mer på framridningen men, han kände super och på en trött häst får man spara energin så det var inte mycket mer än lite galopp och trav läng, halter och volter. Red mest ur vägen eller i vägen :)

Bilder från själva programmet, som synes gick det hur bra som helst!Jag kände verkligen någonstans där i travdelen, att idag är det jag som bestämmer hur detta slutar. Inte Nickes oförmåga att bjuda när det gäller för han lyssnade verkligen, dök inte och käftade nada. Ville inte sakta av i varje steg utan bara gjorde, tuffade på dit jag sa och som jag sa. Red noggranna vägar som vanligt och det kändes allmänt superbra verkligen!
Nöjd tjej efter en av de bästa ritterna hittills. Gick tillbaka mot transporten efter avslutad ritt och kollade Equipe under tiden, döm min förvåning när jag såg procenten.... 59,28%
Over and out godnatt.

Kommentarer
Postat av: http://nouw.se/noomiesundell

Fina vägar!😍

2015-05-17 @ 18:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0