Zandoná

Då va man hemma igen. Skönt på ett sätt, oskönt på ett annat. Idag har ja mest fxat med lite stuff and things. Började dagen i stallet där jag provade mina nya ridbyxor och Nicke provade skydden. Emilia har haft hand om Nicke de dagar jag varit borta och skött det med bravur, dock var Nicke oren och fick vila några dagar.
Jag tyckte mig känna hälta första traven idag, men man blir ju bra nojig så det kan lika gärna vara inbillat, ska be hovis leta böld imorgon och hoppas det finns ett blåmärke eller något så är det ju ur världen sen.
Red en kortis och pålle var mycket pigg och kändes helt liksidig där marken var något mjukare och icke nygrusad. Time will tell.
Efter stall har jag kört några maskiner tvätt, lagat supergod mat (vilket är rätt svårt efter att ha ätit på restaurang 20 gånger på 10 dagar.) Varit på massage och handlat. Fir for firght imorgonkväll kl. 22. Fyra nätter väntar.
Ska försöka lägga in ett shoppinginlägg imorgon, har handlat för ca. 5k så jobb får man väl välkomna med öppna armar, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0