Drones

Okej, Nicke är färdigflyttad sen en vecka tillbaka. Jobbade sista passet igår på Shell gick av kl 7. Så nu mina vänner är det bara resten kvar. Fälttävlan imorgon, nya jobbet på Måndag.
Nicke har gått så gott som hela veckan. Har ju nattjobbat så det har blivit lite lugnare men ändå hållts igång. Söndags var första dagen jag red på nya stället. Uteridbanan som mäter 40x60, måndag ute i skogen på fin ridväg, tisdag letade vi oss till NTR för hoppning i geggan, gick bra. Onsdagen blev det ridhus, men det var jättedammigt så det blev ett ganska kort pass där jag mest red igenom programmet. Torsdag vilade han och igår red jag igenom ordentligt på banan. Gjorde banan till två stora fyrkantsspår och bytte galopp och varv på mittenlångsidan och sedan öppna på nästa långsida, varvbyte, galoppombyte ny öppna. Höll på så i typ tio minuter sen red jag programmet på en mycket fin och lösgjord häst. Fattningarna satt inte riktigt där de skulle, han smyger in i galopp och tappar lite form. Vill ha en bestämd fattning och fram direkt, gärna med bibehållen form såklart. Halterna är också kaos, fast jag tycker jag rider och gör som jag ska så flyttar han gärna bak en hov några centimeter. Ger mig nog ut på grusväg idag och kör trav - halt - trav - halt. Vet att vi har några poäng att tjäna där ju.
Imorgon åker vi nångång mellan 6 och 6.30. Startar just nu 9.03 men får se vad de definitiva säger ikväll. Tar dryga timmen dit. Måste även brodda om mellan hoppningen och dressyren, då dressyren går i gropen där vi red LBn sist. Dåligt grusunderlag med risk för snubbel och hoppningen går på gräs. Det blir spännande, men har två hjälpredor imorgon, guld värt, så det ska nog lösa sig!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Fin bild :)

2015-09-19 @ 11:14:34
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0