160402

I torsdags fick Nicke som planerat vila, Fredag jobbade jag 8.20-18.00 och tog en liten tur på banan från 19-mörkt ungefär. Red med fokus på kommande helgs dressyrprogram, jag kan dom inte ännu men har ridit båda för längesen, vet att LAn innehåller inridning i galopp samt bågar i förvänd och en båge med längd tygel i trav. Han var SÅ fin. Bara åka ,styra, be honom och han gör.
Funderar på att åka till Tenhult och rida på typ Onsdag, om inte Mikaela har tid för träning för då blir det ju JFK.
Hade nog vart bra att känna att man får fram honom där då, samt rida igenom programmen på 20x60. Hemma har jag ju 20x40 eller 40x60 eller jättebanan på NTR.
Apropå att få fram så var jag och Emma borta på just NTR idag och hoppade, det gick bra, även om han var pigg och jag feg. Inte lika galen som sist men nära på, red över fyra små räcken/kryss till att börja med, med lite olika bana. Satte sedan ihop två hinder till en oxer och red mer bana, sedan ställde jag kryss - 11 m oxer, Emma rider D-ponny så avstånden blir lite mittemellan. En vanlig Nicke tycker 11 m är jättebra för då når han precis fram och kommer lagom på tre, en pigg Nicke hamnar i oxern på tre, längde lite när jag höjt men han fortsatte springa intill, höjde lite till och kände att nu lyssnar han ju, va skönt och vilket bra språng, tänkte att det var på grund av höjden han backade lite men nä, det var för att han bajsade, så nästa gång sprang han lika fort igen haha. Hoppade oxern ett par gånger på 110-115 iaf, det var gött att få liite höjd iallafall :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Alltså Nice måste vara den roligaste hästen ever! 😂❤️

2016-04-02 @ 22:42:29
URL: http://emvegan.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0