160210

Nickes vecka hittills har bestått av vila Måndag, ridhus tisdag och banan idag. Inget avancerat då ridhusunderlaget är fortsatt dåligt så man kan inte göra mycket annat än fyrkantsspår och på banan låg det ett blött snötäcke.
Det blir mest rida för att rasta och hitta på något, men på Måndag blir det andra bullar för då ska jag till JFK och svettas med Mickans ögon på oss. Ska bli skitkul, hoppas bara det går att rida ute i helgen så vi kan komma dit lite förberedda! Ska försöka få till två träningar innan tävlingen är min plan.

Inspiration från Jessica, asgammal film från en tävling i Ljungby. Jag tror detta var en av dom sista men jag kan ha fel, har ingen aning om år faktist men gissar att det är 10 år sedan. Så många LB-starter hann vi inte med, vårt bästa resultat var 4 fel vilket vi red på i debuten på JFK.
Denna tävling minns jag väl för jag tyckte oxrarna var väldigt höga, hinder nummer två är lätt övermaxat men gummibolli-Issa hoppar plättlätt. På fyran ser man hur dåligt jag rider när jag länger iväg henne i det läget (WTF?) och ut ur kombin ser man hur tråkig hon kunde vara om man får säga så. River av lathet typ haha. Finaste lilla stoet iallafall, så mycket kärlek!
Bilder från en random dag med Issa på Vissis <3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Nämen vad liten du var! (Typ lika lång som jag är nu, HAHA) och vilken söt häst :D Har du inget att gör en dag så släng gärna upp ett inlägg med hela hästhistorien med alla hästar du haft(?) och sånt kul. Eller är det bara jag som tycker det är kul? Haha, risken finns ;) Läste inlägget för lägesedan men är allergisk mot att kommentera med mobilen :P

Svar: Finns ett solskensinlägg om Carisma iaf: http://xoffbeat.blogg.se/2012/january/wondering.html Read it and weep, that's what I do ;)
Offbeat

2016-02-18 @ 23:57:25
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Verkar inte kunna kommentar "rätt" inlägg, men! Shit, hur kom det sig att du sålde henne första gången? Och hur kunde du ta beslutet andra gången? (Säger jag som envist ska ha kvar Pärla bara för att det är världens bästa Pärla.)

Svar: Första gången för att utvecklas och jag var för lång, (andra gången red jag lite bättre så jag såg inte så lång ut då, haha!) Men 175 lång ryttare på 156 häst, nja i längden. Andra gången hade jag behållt henne om hon inte kastat fölis och då sålt Nicke, aldrig haft tid eller lust att lägga så mycket pengar som krävs för att ha två eg. men just då betalade Nicke sig själv genom jobb så ett tag kunde jag ha två. Någon av dom skulle bort tids nog, köpte tillbaka ur avelssynpunkt och när det inte funkade fick hon snällt åka vidare till nästa.
Offbeat

2016-03-18 @ 00:49:10
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Aha! Då är var ju försäljningsfrågan rätt klar om man säger så :)

2016-03-22 @ 23:49:04
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0