160221

Hallå dåligt samvete, Nicke har vilat tre dagar denna vecka, en mer än vad som är okej i min bok. Väldigt längesedan jag hade dåligt samvete dock så försöker tänka att jag varit duktig tillräckligt länge. Planerad vila tisdag pga ryggont, planerad vila fredag pga viljan att umgås med Jocke, icke-planerad vila idag pga det samma, plus sen till stall, plus extrahäst att ta hand om, plus hade insläppet.
Hade kunnat sitta upp och rida vid 18-19 idag men valde att mysa och titta på film istället, Jocke är ju bara hemma tors em-månmorgon numera. Nicke får all min tid då så han får faktist stå ut. Haft en jätteskön helg hur som helst, bra på jobbet i fredags följt av pannkakor och chill hemma, lördagen bjöd på en ganska kort uteritt då det kräksnöade, hockey och mat på öxne och sedan sällskapsspel och drinkar hos en arbetskamrat. Idag tog vi det lugnt här hemma på förmiddagen, (hur mycket förmiddag man nu har om man kliver up efter 11) åkte sedan in till stan för att äta buffé på Soya och hämta min bil, handla lite och sedan drog jag till stallet. Var där efter 16 och tänkte verkligen rida på en av utebanorna, då det var kasst väder tog jag in alla strax efter 17 och hängde sedan ut morgondagens nät medans det var ljust, sen var klockan sådär nedrans mycket. Nicke fick en borst och ett torrt täcke innan jag åkte hemåt.
Veckan som kommer ska jag definitivt vara mer ordentlig. En dags vila blir det, förmodligen fredag, nya skor och träning för Mickan torsdag, tävla söndag. Så mycket vet jag, startlistorna har även lagts ut; jag startar LB:1 17.35 och LA:1 19.29. Sent som fasen med andra ord! Hellre halv sex och halv åtta på kvällen än på morgonen, så ser jag det! Ska se om Mickan kan tänka sig hjälpa till vid värmningen men hon har ju ca 8 miljoner järn i elden så det är frågan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0