Mozart

Imorgon ska jag till jobbet och stallet. Förhoppningsvis orkar jag detta, och kanske, kanske kan jag longera Nicke några varv och hoppas på att Linda hinner rida när det är hennes dag på fredag. Sedan är det ju bara att ta sig i kragen och åka ut på tur i helgen. Hoppas även på att kunna antingen hoppa någon liten miniserie i ridhuset (underlaget är fortfarande inte att föredra) eller att snön är helt borta tillsammans med plusgrader på NTR banan. Detta gäller alltså nästa vecka som avslutas med hopptävling på JFK.
Jag anmälde även till en till tävling under gårdagen vilket visade sig vara tur, 27 februari blir det LB:1 och LA:1 på JFK som det ser ut i nuläget. Idag är LBn full med ekipage på kö och LAn är det snart. Kul!
Har även lagt in Nickes vaccinationer på TDB men det står ännu inte att han är godkänd eftersom han fick sista sprutan i måndags, så nu på måndag kommer han vara grön i ett år framåt. Skönt att även den biten är ordnad efter lite om och men.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Aah vad kul med tävling! Sjukt fina är ni också!

2016-01-30 @ 15:58:12
URL: http://nouw.com/hoppryttare
Postat av: Vanessa andersson

Åh så fin!! :D

2016-01-30 @ 22:35:18
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: My

Hittade hit när jag läste lite andra bloggar. Tycker det är trevligt att passa på att lämna en kommentar när man ändå varit in och läst och kikat på alla fina bilder! Hoppas du får en bra dag! Kram My
*Mamma
*SWB Ägare
*Träning/Tävling
*Hovslagare

2016-02-02 @ 10:41:06
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0