Snow

Äntligen är vintern här. Älska snölandskap.
Har haft en bra vecka, söndag vet ni ju att det blev lite småhopp, måndag och tisdag spenderades också i ridhuset med halvhjärtad ridning då jag bara vill ut i dagsljuset, inte sitta kvällstid och försöka trimma på dåligt underlag. Onsdag var jag ledig och spenderade därför fem timmar i stallet. Alla de vanliga sysslorna plus skoning samt fotografering och en uteritt medans det var ljust, Nickes energinivå har sjunkit lite för varje dag han gått så det var en trevlig avslappnad ritt utan så många busiga utsvävningar. Torsdag fick han vila och fredag red Linda, dock inne då kompis-Nemo som hennes dotter rider saknade broddar.
Från fotograferingen i onsdags.
Dagen idag red jag ut med Emma för att bli visad ridvägarna åt motsatt håll än vad jag vanligtvis rider, det var helt fantastiskt fint! Vi red ganska exakt en mil och var ute i cirka 80 minuter. Med fint så menar jag at det var massa snö, galoppvänliga vandringsleder med tillhörande hisnande utsikt och höjd, blandat med backe upp och backe ned samt fält där vi drog ett galoppvarv på varje. Det var så härligt, och alltid kul att vara ute med någon som tycker att man kan galoppera och trava lite varstans samt att alla vägar/stigar är ridvägar.
Red på ganska många nedtyngda grenar med snö på så hela sadeln och jag var blöt och snöigt (ja Emelie, jag putsade den efter ritten). När vi varit ute rätt länge och skulle ta en galopp på sista fältet (Nicke borde varit trött) så red Emma och Casi utom synhåll varpå Nicke blev helt bäng, hoppade, pep och gick i galoppskänkelvikning så pass att jag inte visste vilken tygel jag skulle dra i för att få honom att sluta, det var spännande. Hem kom vi i vilket fall och jag vet inte vem som var nöjdast med dagens mystur. <-Hjärtögon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0