160624

Midsommar they say, halvmulet och jag går på knapp halvfart. Så mycket jobb det senaste är helt slut, ska bara vila upp mig denna helg. Har tagit stalledigt till och med då Ida ville låna Nicke imorgon och Rebecka har honom på Söndag. Välbehövligt. Jocke cyklade förbi hagen idag, det räknas som att han blev tilltittad.
Typ igår, 2008.
 Annars är planen att Nickes vila får vänta lite till på sig, jag skjuter upp den hela tiden för att nya roliga aktiviteter dyker upp, 3 juli blir det 100 och 105 i Forserum och den 5 juli är vi inbjudna till att rida för Victoria Carlebäck på vissmålen där hon först ska ha terräng-clinic och sedan träning. Så kul!
Efter första veckan i juli tänker jag att det nog blir lite halvfart/längre vila för Nickes del. Kanske har jag annat att lägga tid på redan då?
 
Har varit duktig idag ändå och lagt in räkningar, samt fixat så att kommande går med autogiro/e-faktura, avbeställt viaplay, bokat besiktningstid till släpet (dock två dagar innan körförbud haha.) Ska fortsätt i samma anda och plcok undan lite här hemma och sedan laga midsommarmat vilket bli baconlindad kycling med ädelostfyllning kanske inte så traditionsenligt men nog så gott.
9 år sedan, min fina <3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vet inte hur jag jobbar, men är clinicen 5 juli öppen för allmänheten? (Som publik menar jag.) :)

2016-06-26 @ 23:09:52
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0