160326

I torsdags bar det av mot Göteborg och Eurohorse, några show-biljetter hade vi inte utan åkte endast för mässan. Vi är alltså jag och Emelie såklart. Hade en såå trevlig dag, vi finkammade mässan och jag är väldigt nöjd med mina inköp! Emelie var först ut med ridbyxor från Skara hästsport där jag också hittade ett par fina rosa equiline men liiite små så jag avstod, sedan köpte vi varsitt schabrak hos ABninan, på väg från deras monter så hängde det equilinebyxor med 40% rabatt på. Bad om en stol (pga. ryggen) och började prova i provrummet. (Det var så kul första timmarna då det var sjukt lite folk så jag fick hur mycket hjälp som helst med byxprovningen. Emelie fick även hjälp av gräva fram sitt efterlängtade schabrak.) I alla fall bestämde jag mig tillslut för ett par mullvadsfärgade equiline med så snygga detaljer att jag vill rama in dom och hänga på väggen. När jag väl skulle betala frågade kassörskan om jag inte skulle klippa till på de hallonröda med, "du kan få paketpris". Nypris var 2499 på ena paret och 2599 på andra, hon erbjöd båda för 2599, jag tog båda för 2500. Vilket kap!
Kände mig rätt färdig då jag inte planerat vad jag behövde/ville köpa så tyckte jag att det räckte då det var rätt dyra inköp. Vi fortsatte titta, klämma och känna men stannade av lite i shop 'til you drop-modet. Va med i lite tävlingar, tog godis i varenda monter som bjöd, köpte macka, snackade foder, lämnade skära-av-handen-påsen i bilen, gick lite till, köpte glass och kaffe. När vi gick mot utgången för att lämna påsarna såg vi en monter vi hade missat, Hippotique, med en Schockemöhle-hörna. En skyltdocka hade även fått på sig en riktigt snygg kavaj nedsatt från 3990 till 2490. Provade den med hopp om korta ärmar, så var inte fallet, den var perfekt. Jag sa ändå att jag behövde tänka ett varv på det och sedan provade jag kavajer hej vilt i en handfull montrar. De bästa jag hittade utöver var Anna Scarpati och nån Pikeur, båda svarta, vill ju helst va brun. Gick tillbaka och köpte kavajen och fick rabatt där med 2290. Lite annat smått och gott inhandlades också, fyra luddskydd och fyra röda lindor på börjes, samt fyra catago-boots av en tysk eller norsk snubbe som sålde dom billigt.
All in all, mycket nöjd och fick ändå fyra riktiga kvalitetsprodukter för ett väldigt bra pris!
Synd bara att jag känner att jag bör ha säkerhetsväst på lördagens tävling..
Bild på en trött Nicke innan ett väldigt bra pass igår, lindorna var skit och ena gick sönder när jag lindade på dom, så är det när man handlar billigt. Gjorde ändå byten i varannat, bästehäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0