160501

Imorgon kör vi! Ska äga sönder allihopa!
Inte va såhär lamis haha!
Men på riktigt så ska jag verkligen RIDA imorgon, jag ska tänka att vi kan detta, det sitter i ryggmärgen och framridningen motsvarar utebanan idag, tävlingsbanan = ridhuset idag. Haft veckan from hell så imorgon ska det bara gå vägen. Nicke var svullo i benet i Söndags, vilade sön-mån. Gick sedan ute på raka spår med hårt underlag tis-ons, sedan lätt trim tordag, hårt trim fredag och lätt idag igen. Red fram i galopp och lätt sits idag, red sedan LA:3 på utebanan då den går på 20x60, kom ihåg den sen vi tävlade sist. Läste igenom LB:1 den är spegelvänd och enkel, sen har jag väl ridit den tiotalet gånger nu med så den satt med. Den går på 20x40 så vi gick in i ridhuset och tänkte att nu blåste domaren så det är bäst att visa vad vi kan nu. Inridningen och halten blev katastrof annars flöt det på rätt bra. Han var pigg när vi väl kom in där så han var inte riktigt i form hela tiden men sååå mycket hellre en sådan Nicke imorgon. Jag ska gå in i tävlingsridhuset imorgon och tänka att vi är hemma i ridhuset igår. Jag vill verkligen hitta den energin i honom. Tänk om den finns där inne?
Startar 16.20 och 19.18 så det är ganska många timmar imellan och sent på dagen, men tiden brukar gå väldigt fort när jag och Elin är iväg av någon anledning :)
På framridningen ska jag ställa igenom honom, skänkelvika och förvända, samt göra 1000 tempoväxlingar samt halter. Resten kan vi ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0