160502

Hur kan det ta 2 timmar att ladda upp ett videoklipp?
Dagen igår bestod av lite stallfix på förmiddagen (typ, allt klart utom häst) en tripp till a6 för mat och telefoninlämning följt av mera stall, lastning och åkning mot JFK. Väl där fick jag vänta lite väl länge på att visa upp vaccinationen då de verkade vara underbemannade. Fick tillslut lasta ut och klä på med hjälp av bästa Elin, såklart. Red fram till LA:n precis som planerat, men med lite kortare tid på oss. Han kändes fin sett till veckans omständigheter. Ner till stora ridhuset och rida runt lite i mini collectingringen. När jag väl var näst på tur gasade jag på i galopp utanför banan ett par gånger tills domaren blåste. Första halvan av programmet kändes onekligen väldigt bra, han bjöd och jag red som tänkt. När det var dags för galopp kändes han lite motigare och den förvända satt inte alls så bra som vi kan innerst inne. Tyckte inte det var fullt så dåligt som protokollet visade och det speglade inte alls min känsla. Det var dock bra förklarat till varför så många poäng var låga. Så det tog inte så hårt, dessutom var hälften av alla som startade under 60% vi fick 57.857% lägsta på väldigt länge men det var mig en sträng domare också!
Det var nu några timmar till LB:1 så vi gick mot släpet, lindade, lastade in. Mamma och pappa var där och kollade och sa att de inte skulle stanna till nästa. Jag funderade på om ens jag skulle det då jag hade känningar i ryggen och helst bara ville hem till duschen. Lyckades ladda om i cafeterian och gick för att se på ett par ekipage innan det var dags att rida igen. Lyssnade på domaren som skulle döma mig och märkte att hon la stor vikt vid takt och rytm, samt slog ner hårt på grova missar, typ omslag i galopp eller taktinslag i skritten, samt uppsamling innan avbrott. Tänkte att detta passar oss för är det något min häst besitter så är det takt, samma takt i oändlighet.
Red fram inför LB:n och det kändes ganska likt sedan innan, pressade honom fram lite hårdare, framförallt i traven. Red igenom sektioner av programmet tills jag tyckte att det var så gott som så bra vi kan.
Gick ner mot ridhuset och blev insläppt, sen red jag och Nicke bjöd fram samt lyssnade programmet igenom, det kändes jättebra, den enda siffra jag hörde när jag red förbi var 6, men det var också den enda, ALLT annat var över 6, 8 på en galoppvolt samt 7,7,6.5,7,7 på allmänna! Landade på stadiga 69.643% och en förstaplats med sex ekipage kvar. Låg kvar på förstaplats till klassens slut och fick mottaga vår första individuella blågula på högre nivå än klubb :')
Avsutten prisutdelning var okej då klockan var sent, gissa om jag gick in utan Nicke? Nej, klart han ska få bära rosett och galoppera och känna hur stolt man kan göra sin matte <3
Film kommer imorgon, här ska sovas!

Kommentarer
Postat av: Jessica

ÅÅH, ÄR SÅ STOLT ÖVER ER!! :D Grattis Emma (och Nicke)!

2016-05-03 @ 00:27:10
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Emma

Grattis!!! 😄

2016-05-03 @ 08:23:11
URL: http://emvegan.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0