160514

Nu har jag varit sådär slö igen, mamma frågade mig idag varför jag hör av mig så sällan, speciellt nu när Jocke jobbar borta igen. Det är ju ingen konstig fråga egentligen, men jag får inte mer tid per dygn för det. Slutar alltid 17 eller 18. Är hemma från stallet tidigast 20 oftast 21 ibland 22. Det känns rätt slitsamt faktist, när jag tänker på hur lite annat jag hinner med.
Samtidigt är det ju hästen jag jobbar för att ha råd med och som gör livet värt så mycket mer, så det är absolut inget klag.
I alla fall, vi har hunnit med en hel del, i Söndags var vi i Forserum och red LB:1 och LA:1, det gick bra, inte jättebra som på JFK men han var väldigt fin. Lite "käftig" mellan varven i LBn, främst på kortsidorna, det drog såklart ner men vi red ändå på 64.643% och fina ord. Hade vi haft en fungerande och ställbar vänstersida så hade vi nog kunna skrapa ihop till placering, 6 poäng ifrån sistaplacerad var vi.
I LAn kändes han mycket finare och jämnare, där var det jag som tabbade mig rejält dels då första travvolten bestod av två galoppsteg och första skänkelvikningen fick jag inte alls igenom så istället för att komma ut straxt efter mitten på långsidan var vi inte ens i hörnet när långsidan var slut :')
Mycket annat var bra och i min värld är det väldigt konstigt när man får samma poäng på två travvolter när den ena var lite i galopp och den andra i taktfast trav, samma visa på skänkelvik, en pinsamt dålig och en okej -samma poäng. Fick i alla fall 59.211% 11.5 poäng ifrån placering här så det känns som det är en bit kvar i LA.
Överlag fick vi mycket sjuor på halterna som vi nu äntligen börjar hitta tillbaka till, (han har strävat bakåt och dykt det senaste.) Fick även 7 på skritten i båda programmen, 7 på en mellantrav i LA och 7 på RYGGNINGEN.
Tyckte inte den var så bra men såg många jättedåliga ryggningar så det kanske var en fråga om hästen kunde rygga eller inte haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0